EGYÉNI SZATSZANG SZÍVTŐL SZÍVIG GYŐRBEN


Képek / Videók
Megosztás
Leírás

ÉRDEKEL az önkutatás, SZERETNÉL felébredni és HITELES KÉPET KAPNI önmagadról és a valóságról?

 

SZERETNÉD MEGTAPASZTALNI az elme csendjét, más néven a mesterek csendjét, s FELFEDEZNI eredendő természeted, léted forrását?

 

Talán már VOLT SZERENCSÉD részt venni egy szatszangon (satshang), egy olyan spirituális eseményen, mely keretében AZ IGAZSÁG TÁRSASÁGÁBAN tartózkodsz, egy satguru, vagyis a szatszangot vezető személy jelenlétében. A SZATSZANG az indiai jóga iskolákban és az Advaita Védanta nevezetű filozófiai iskolában használatos TRADÍCIÓ, mely során az adott jóga iskola, vagy spirituális közösség szent mestere, vagy megvilágosodott guruja a tudatos, lélek teli jelenlétében tartózkodván megáldja a tanítványokat és a követőket. KÜLÖNFÉLE FORMÁBAN TARTANAK szatszangokat, szerte a világon, melyek ÁLTALÁBAN MEGEGYEZNEK ABBAN, hogy a szatszang SZERVES RÉSZÉT KÉPEZI a csendes jelenlét, az áldás a mester részéről, a szemkontaktus és a beszélgetés, vagy beszéd-előadás.

 

Ha már VAN TAPASZTALATOD, VETTÉL MÁR RÉSZT szatszangon, vagy OLVASTÁL róla, netán VIDEÓ FELVÉTELEN láttál, vagy csak egyszerűen VÁGYAT ÉRZEL egy személyes, szívtől-szívig, lélektől-lélekig ható találkozás, beszélgetés, együtt létezés iránt, A JELEN PILLANAT TERÉBEN, AZ ITT ÉS MOST-ban és SZERETNÉÉ ÉLNI az egyéni szatszang kínálta lehetőséggel, FORDULJ HOZZÁM BIZALOMMAL.

 

A *EGYÉNI SZATSZANG SZÍVTŐL – SZÍVIG*, a Mala Kulturális- és Szociális Egyesület keretében zajlik.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szoboszlai Sándor Mala

  • 306922783

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Győr

Rába u. 4/b.

Hasonló hirdetések
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szoboszlai Sándor Mala

  • 306922783

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Győr

Rába u. 4/b.