SPIRITUÁLIS ÉLETMÓD TANÁCSADÁS EGYÉNRE SZABOTT BEAVATÁSOKKAL GYŐRBEN


Képek / Videók
Megosztás
Leírás

MÁR NEM RABJA többé a matériának, s ISMERKEDIK a lelki élettel, a spiritualitással, de NEM ELÉGSZIK MEG a könyvekben olvasottakkal?

 

Pánikbetegséget DIAGNOSZTIZÁLTAK önnél, spirituális betegségben, lelki-tudati (transzperszonális) krízisben SZENVED?

 

Amennyiben MEGMAGYARÁZHATATLAN és KÜLÖNÖS, MEGVÁLTOZOTT lét- és tudatállapotok, lelkiállapotok merültek fel önben, HIRTELEN támadt, IRRACIONÁLIS félelmekkel, kétségekkel és kilátástalansággal, valamint ABSZURD gondolatokkal, s HALÁLFÉLELEMMEL társulván, NAGY VALÓSZÍNŰSÉG SZERINT spirituális, vagy sámánbetegségben, ún. transzperszonális krízisben szenved. Ezt a fajta betegséget a hagyományos orvosi medicinával és a gyógyszerekkel NEM LEHET KEZELNI, csak elnyomni, elfojtani, így a problémát ELMÉLYÍTENI, melynek a kiváltó oka TOVÁBB BURJÁNZIK, GERJED a tudat alattiban. Ezen betegségek JÓL ISMERTEK a sámánisztikus hitvilágban, a miszticizmusban és az okkultizmusban, a para és a transzperszonális pszichológiában, s LÉTEZNEK HATÉKONY MEGOLDÁSOK, terápiák, kezelések, meditációk és útmutatások ezen problémákra. Valószínűleg ELKERÜLHETETLEN az ilyen típusú krízisek felmerülése a lelki- és tudatfejlődés során, mert CSAKIS KIZÁRÓLAG módosult, s nyitott tudatállapotban képes gyökeres változásokra, tisztulásokra, gyógyulásokra és fejlődésre a tudatunk és az elménk, mert az ILYEN ÁLLAPOTOK SORÁN a tudatalattiból felmerülő emlékek, ősképek, életérzések, elfojtások, félelmek, traumák és érzelmek EL TUDJÁK HAGYNI a testet és / vagy ÁT TUDNAK ALAKULNI bölcsességgé, szeretetté, lelki békévé, megértéssé, boldogsággá, fénnyé.

 

Ha már FOGLALKOZIK a lélekkel, a spiritualitással, netán meditál, jógázik, vagy egyéb módszerekkel TÁGÍTJA a tudatosságát és SZERETNÉ ELÉRNI a megvilágosodást, a felébredést és ÚGY ÉRZI, hogy lelki VEZETÉSRE VAN SZÜKSÉGE, JÓL JÖNNE egy sokat megélt és tapasztalt, szakavatott személy útmutatása, segítsége, FORDULJON HOZZÁM BIZALOMMAL.

 

 A *SPIRITUÁLIS ÉLETMÓDTANÁCSADÁS EGYÉNRE SZABOTT BEAVATÁSOKKAL*, a Mala Kulturális- és Szociális Egyesület keretében zajlik.

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szoboszlai Sándor Mala

  • 306922783

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Győr

Rába u. 4/b.

Hasonló hirdetések
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szoboszlai Sándor Mala

  • 306922783

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Győr

Rába u. 4/b.